servicii unificate peste ip

IPBrick, un server Linux instalat in 10 min

IPBrick este un sistem de operare de tip Linux creat ca o alternativa la sistemele de operare de tip server existente pe piata. Combina robustetea bine cunoscuta a sistemului Linux cu viteza de instalare si usurinta in administrare proprie IPBrick. IPBrick este un server Linux care se instaleaza in 10 minute. (video)

IPBrick este o tehnologie rapida si simpla care ofera organizatiei, indiferent de marime, cele 3 elemente de baza pentru operatiuni: Mail si unelte colaborative (calendar, contacte), securitate pentru accesul la Internet si un centru de comunicatii unificate.

Sistemul poate rezolva toate problemele tehnologice ale organizatiei. Numeroase implementari la companii de pe diverse continente au creat o experienta si o baza de solutii creative si inventive disponibila astazi pentru orice tip de intreprindere.

IPBRICK.SOHO - sistemul pentru intreprinderi mici

IPBrick.SOHO este o solutie care ofera intr-un singur echipament 2 unelte necesare fiecarei institutii: telecomunicatii si Intranet. In plus asigura de asemenea: server email, sms, server web, calendar comun, baza de contacte si instant messaging, toate integrate intr-o singura masina.

Server SOHO
IPBrick.SOHO asigura toate serviciile esentiale pentru comunicatia in afaceri –centrala telefonica IP, Fax, SMS, Mail, IM si Web. Toate aceste servicii sunt unificate intr-o stiva IP oferind astfel si "fax to mail", "mail to fax", voice mail, "mail to sms", webphone si webchat.

Toate aceste servicii sunt disponibile de pe orice PC, Smart Phone si desigur, cu cele mai comune telefoane IP.

...Continuare...IPBRICK.IC - Comunicatii de tip "Enterprise"

ipbrick intranet
IPBrick.IC este un sistem de operare bazat pe Linux special conceput pentru Intranet si servere de comunicatii. Concentrat pe email, unelte colaborative (calendar comun, baza de contacte, server de fisiere etc), oferind de asemenea firewall si proxy pentru accesul la Internet, acest sistem asigura companiei o experienta complet integrata si securizata a comunicatiilor. In sine, este o solutie foarte performanta, rapid si simplu de instalat precum si de configurat, beneficiind de asemenea de un nivel de "disaster recovery". Acest tip de solutie ofera cel mai scazut TCO (in traducere libera - cost total de detinere).


IPBrick.I (Server Intranet) este o parte esentiala a solutiei care asigura Intranetul companiei. Gestioneaza email, managementul fisierelor, domeniul Windows, serverele de imprimante, baze de date si fisiere. IPBrick.I integreaza un mediu real colaborativ cu baza de contacte, jurnale si calendar. La nivelul securitatii, ofera servicii de backup pentru ariile de lucru ale statiilor, si optional a solutiei Kaspersky pentru protectia mesajelor email si a zonelor de lucru de spam si malware.

Comunicatii unificate Voce, Video, Mail, Fax Web si mesagerie instant (IM) sunt componente de comunicare esentiale fiecarei afaceri de astazi. IPBrick.GT este una dintre solutiile pionier in implementarea UCoIP (Unified Communications over IP). UcoIP adauga mobilitate si integreaza comunicatiile la nivel de organizatie cu lumea exterioara a telecomunicatiilor. Se muleaza pe nevoile specifice cu o mare flexibilitate si cel mai mic TCO (Cost total de detinere)

Telefonia nu mai este singurul canal de comunicatie folosit de afacere. Provocarile de astazi cer o integrare completa a tuturor comunicatiilor media. IPBrick.GT va permite sa telefonati, sa folositi IM (mesageria instant), sa primiti si sa cititi un fax sau un email folosind in mod simplu aceeasi infrastructura.

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...