IPBRICK.UCOIP

IPBRICK comunicatii unificate UCOIPVoce, Video, Mail, Fax Web si mesagerie instant (IM) sunt componente de comunicare esentiale fiecarei afaceri de astazi. IPBrick.GT este una dintre solutiile pionier in implementarea UCoIP (Unified Communications over IP). UcoIP adauga mobilitate si integreaza comunicatiile la nivel de organizatie cu lumea exterioara a telecomunicatiilor. Se muleaza pe nevoile specifice cu o mare flexibilitate si cel mai mic TCO (Cost total de detinere)

Telefonia nu mai este singurul canal de comunicatie folosit de afacere. Provocarile de astazi cer o integrare completa a tuturor comunicatiilor media. IPBrick.GT va permite sa telefonati, sa folositi IM (mesageria instant), sa primiti si sa cititi un fax sau un email folosind in mod simplu aceeasi infrastructura.

Raspunsul IPBrick la numarul mare de informatii si dispozitive: o adresa de e-mail prin intermediul careia puteti apela telefonic, trimite mesaje, e-mail, apeluri video sau chat.
Dupa inventarea conceptului UCoIP, IPBrick impacheteaza aceasta idee intr-o pagina de contact speciala: pagina UCoIP.

Pagina de comunicatii unificate

Serverul de comunicatii IPBRICK comuta atentia de la echipament catre utilizatori.

Fiecare utilizator poate fi contactat printr-o adresa unica (de exemplu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) via voce, mesagerie instant (chat), e-mail sau pagina web.
La nivel de telefonie, apelurile sunt rutate automat catre dispozitivul curent al utilizatorului - softphone, telefon IP, telefon fix sau mobil, indiferent unde se afla utilizatorul.
IPBrick.GT optimizeaza folosirea resurselor in cadrul structurii telefonice existente.

Apelurile pot fi gestionate astfel incat sa fie obtinute cele mai bune preturi de la operatorii de telefonie disponibili (inclusiv furnizori SIP).
Ceea ce inseamna ca indiferent de destinatia apelului, se poate plati probabil echivalentul unei convorbiri locale.

Comunicatiile unificate (UCoIP) fac de asemenea posibil sa se poata vorbi gratuit intre diverse servere IPBrick.GT, folosind din nou adresei unica.

IPBrick.GT poate oferi de asemenea acces simplu la serviciile de fax prin intermediul serviciului de e-mail.

Mesageria instant (chat) nu mai este o piedica impotriva productivitatii - IPBrick.GT MSN gateway poate fi configurata astfel incat infrastructura IM sa fie limitata la activitati profesionale.

Avantaje folosire UCoip

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...