Tipuri de licente software pentru server

Sistemul de operare pentru server

IPBrick.IC
Aceasta licenta permite companiei sa utilizeze toate functiile sistemului  IPBrick.IC fara restrictie. Este un sistem de operare de server pentru Intranet, comunicatii si securitate.

IPBrick.ICsoho
Sunt disponibile toate functiile IPBrick.IC care pentru afaceri mici si mijlocii, cat si pentru afaceri de casa.

Tabel comparativ intre IPBrick.IC si IPBrick.ICsoho

IPBrick.ICha
Licenta de tip "High Availability" - inalta disponibilitate se refera la un tip de licenta, potrivita pentru minim 2 servere care au aceleasi functii si informatii, astfel incat atunci cand unul dintre servere cade, celalalt poate prelua automat functiile, astfel incat utilizatorul sa nici nu observe schimbarea.
Punctele cheie ale acestei solutii sunt:
- Disponibilitatea,
- Siguranta,
- Operabilitatea

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...