ICsoho

IC.soho este sistem software care oferă e-mail, sms, server web şi mesagerie instant, precum si intergrare cu solutii de voce tip VOIP (exemplu: conectare la un trunchi SIP) precum si toate functionalitatile de centrala telefonica.

IC.soho oferă toate serviciile esenţiale de comunicaţii într-o afacere – IP PBX, Fax, SMS, Mail, IM şi Web. Toate aceste servicii sunt unificate peste IP, oferind servicii de fax către e-mail şi e-mail către fax, căsuţe vocale, e-mail către sms, telefon web şi chat. Toate aceste servicii sunt disponibile de la orice PC, Smart Phone şi bineînţeles integrate cu cele mai comune telefoane IP.

Pentru companii mici, ICsoho este cea mai completa soluţie de pe piaţa, furnizând cel mai mare număr de servicii într-o singura solutie. În afara de comunicaţiile unificate, furnizează de asemenea funcţii de securitate şi Intranet. Sistemul IC.soho furnizează servicii de servere de fişiere, printer server şi server de baze de date. Sistemul integrează un mediu complet colaborativ cu e-mail, address book şi calendar. Permite de asemenea salvarea datelor şi a configuraţiilor de la distanta.
IC.soho furnizează un set complet de servicii Proxy pentru a împiedica staţiile de lucru sa se conecteze direct la Internet, protejând astfel reţeaua de intruziuni nedorite. Soluţiile de securitate premiate de la Kaspersky sunt preinstalate pentru a proteja comunicaţiile - Firewall, Intrusion Detection System, proxy preinstalat şi securitate e-mail, Anti-Virus şi Anti-Spam. Serverul VPN permite accesul sigur de la distanta la resursele digitale.

 

Server pentru intreprinderi mici

Centru UcoIP (comunicaţii unificate peste IP)

PBX IP & Server VoIP
IC.soho are toate caracteristicile unui sistem PBX tradiţional. Furnizează toată gama de servicii, inclusiv “Queue management”, programarea apelurilor, transfer, on-hold music şi conferinţă de apeluri. Permite de asemenea configurările apelurilor de grup şi claselor de acces. Funcţiile de tip DISA permite accesul la toate funcţiile descrise, din afara organizaţiei respectând drepturile definite de administrator. Aceasta duce la apeluri telefonice mai ieftine şi accesul la căsuţa personala din orice punct. Portalul VoIP rutează toate apelurile atât către furnizorii de servicii VoIP cat şi către operatorii PSTN pentru a minimiza costurile la maxim.

Fax2Mail & Mail2Fax
Serviciul Fax2Mail permite livrarea faxurilor primite pe tehnologie standard către căsuţe de e-mail predefinite. Serviciul opus este oferit de serviciul Mail2Fax. Se poate trimite un fişier PDF ataşat către un număr de fax doar folosind aplicaţia de e-mail sau webmail.

Mail2SMS
Serviciul Mail2SMS permite trimiterea de mesaje SMS către numere de telefon mobil prin intermediul contului de e-mail. Acest lucru presupune insa existenta unui gateway GSM.

Mesagerie Instant (IM)
IC.soho integrează un server profesional de Chat pentru a putea avea control deplin asupra acestei caracteristici, permiţând de exemplu excluderea utilizatorilor nedoriţi din comunicaţiile cu angajaţii.Intranet/Centru de Date

Server Email
IC.soho distribuie şi filtrează mesajele e-mail, colectând toate mesajele de la furnizorul de Internet. Serverul webmail permite accesul la e-mail de oriunde în lume.

Unelte de grup
IC.soho integrează o agenda de contacte şi un calendar pentru a permite o experienta cu adevărat colaborativa în organizaţie. Sincronizează de asemenea contactele, evenimentele, calendarul cu aplicaţii de e-mail precum Outlook sau Thunderbird. Toate organizaţia poate astfel avea o agenda comuna, adrese şi grupuri comune de e-mail.

Server de fişiere
Datorita stocării centralizate şi partajate conform politicii companiei, informaţia, documentaţie şi datele sensibile pot fi păstrate în siguranţă în interiorul organizaţiei.

Backup la ISP
Operaţia de salvare a datelor pe un server aflat la distanta este o caracteristica importanta pentru a preveni pierderea datelor în caz de accident. IPBrick.SOHO permite salvarea datelor pe serverele furnizorului ISP.Server de securitate

Web Proxy
IC.soho foloseşte listele filtrate pentru a controla accesul la Internet, permiţând acces limitat al utilizatorului sau limitarea accesului la anumite situri web.

Firewall
Sistemul oferă servicii de Firewall, esenţiale în serviciile de securitate. Sistemul permite un control detaliat al accesului extern la reţeaua locala.

VPN SSL
Protocolul VPN SSL permite deschiderea unui canal securizat în Internet în vederea accesului din exterior la informaţiile din reţeaua locala.

Antivírus/AntiSpam (optional)
Soluţia Kaspersky Anti-virus şi Anti-Spam software poate fi instalata opţional şi controlează conţinutul mesajelor şi a informaţiei vehiculate în vederea eliminării oricărui conţinut periculos.

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...