Aplicatii comerciale integrate - optionale

BACKUP

SEP sesam
Salvarea si restaurarea datelor precum si optiunea de "disaster recovery" dezvoltate de SEP sesam reprezinta principalele functionalitati pentru o solutie de back-up de varf.
Salvare si restaurare a serverelor fizice sau virtuale, precum si a mediilor de tip cloud.

Pentru detalii: http://www.sep.de/

 

ERP

Gestix
Acest program este ideal pentru intreprinderile mici si medii si combina caracteristica de facturare (oferit de Enterprise Resource Planning) cu functionalitati din Managementul Relatiilor cu Clientii
Trebuie sa stiti si faptul de este de asemenea ca G-NET este un software web-based – ceea ce inseamna ca acest program poate functiona de oriunde din lume.
Pentru a afla mai multe: http://www.gestix.com/

 

GROUPWARE

Open-Xchange
Open-Xchange este o aplicatie open source pentru dezvoltarea proiectelor colaborative (email, calendar, contacte, etc.)

Pentru detalii: http://www.open-xchange.com/

Zarafa
Zarafa ofera acces web complet in stilul vizual al aplicatiei Outlook. Include acces la email, calendare, contacte, sarcini, directoare partajate si functii publice.

Pentru detalii: http://www.zarafa.com/

Document Management

iPortalDOC
este un sistem de management de documente si de fluxuri de lucru ce are ca tinta toate tipurile de companii si institutii.

Help Desk - suport de tip ticketing

IPTicket
este un sistem de tip ticketing care gestioneaza relatia cu clientii din punct de vedere al suportului, pe baza de flux de prioritati, de specializare si ierarhie.

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...