iPortalDoc

iPortalDoc este un sistem de management de documente si de fluxuri de lucru ce are ca tinta toate tipurile de companii si institutii.

Acest produs are un cost suportabil, consuma putine resurse si necesita aproape nici o instruire pentru utilizare – este solutia perfecta chiar si pentru companiile mici.

Mediul de afaceri contemporan cere o agilitate operationala crescuta. Aceasta include abilitatea de a avea informatia necesara in cel mai scurt timp. Mail-uri scanate, faxuri, mesaje email, Intranetul si ERP produc documente in multiple formate electronice (Word, Excel, PowerPoint, JPG etc) care sunt organizate astfel incat sa fie regasite rapid la orice cautare.

Integrarea IportalDoc cu reteaua de comunicatii va ofera un acces facil la documente din orice locatie precum si o conexiune simpla la orice tip de sursa de documente de sistem: Scanner, Fax, ERP, Statii de lucru si Servere. Tot colectivul dumneavoastra va fi capabil sa lucreze cu interfata intuitiva a lui iPortalDoc.

iPortalDoc prezinta un sistem de fluxuri pentru a eficientiza procesele companiei - va permite cunoasterea statusului fiecarui process din orice locatie posibila. Va puteti lua adio de la vrafurile de hartie…

Pentru detalii: www.iportaldoc.com

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...