TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Au fost prezentate solutiile de virtualizare servere educationale, prin IPBrick.SCHOOL , prin care costurile necesare unei clase de elevi scad deoarece nu mai sunt necesare calculatoare pentru fiecare elev, ci doar un terminal pentru fiecare.

 

server pentru scoli.

Se reduce, de asemenea mentenanta, in aceasta configuratie fiind necesara doar gestionarea serverului. Fiecare terminal va incarca propriile sesiuni direct de pe server, fiind astfel la adapost de eventuale caderi ale sistemului propriu. A fost de asemenea oferita posibilitatea de a testa posturile de lucru atat pe Wiindows, cat si pe Linux.

Sesiunile se pot schimba printr-o simpla combinatie de taste.

server pentru mediul educational

A fost de asemenea prezentat un model de configurare interscoli cu continut ridicat de securitate, avnd la dispozitie toate metodele de comunicare cunoscute.

Comunicatiile au fost asigurate prin intermediul WiMAX, vitezele 4G fiind pentru prima oara prezentate in cadrul targului. Aici a fost pentru prima oara discutat conceptul de "one day class", crearea infrastructurii necesara unei clase in numai o zi, folosind conceptul IPBrick.SCHOOL si tehnologia WIMAX.

Corporate TV

Prezenta video pe monitoare sau pe Internet a fost asigurata prin solutia de Corporate TV, IPBrick.LIVE. Prin intermediul acestora se poate emite continut atat pe Internet cat si pe ecrane, monitoare sau orice alta varianta care accepta input HDMI sau VGA.

Corporate TV - solutii de video streaming

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...