Server Hardware + software

Servere necesare oricarei organizatii

IPBrick ofera un set complet de server pentru Comunicare, Intranet si securitate necesare oricarui tip de organizatie.
Solutiile de mai jos includ atat serverul (hardware) cat si sistemul software adaptat:

  • IPBrick.GT ofera comunicatii unificate peste IP (UCoIP), precum si un gateway media pentru conectare la echipamentul traditional de telefonie.
  • IPBrick.H este o solutie pentru “hotspot”, pentru a oferi si a gestiona accesul la Internet într-o maniera simpla si sigura.
  • IPBrick.I Server care furnizeaza toate caracteristicile critice pentru Intranet
  • IPBrick.KAV este este o masina-server de securitate ce protejeaza perimetrul organizatiei împotriva atacurilor, virusilor si contactelor nedorite din afara retelei.
  • IPBrick.LIVE gestioneaza si afiseaza continut multimedia precum filme, noutati, publicitate, TV etc pe un set de monitoare/televizoare interconectate. Solutia permite afisarea informatiilor produse de iMeter su suporta sistemele tip “ticketing”.
  • IPBrick.SCHOOL este o solutie speciala pentru institutii educationale care consta într-un server central ce permite accesul simultan al clientilor de Windows sau Linux.
  • IPBrick.SOHO permite organizatiilor mici sa aiba o centrala conexa (PBX), fax si toate serviciile asociate cu conceptul UCoIP (comunicatii unificate).

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...