IPBRICK.GT

Prezentare

Server de comunicatii all-in-one

Vocea nu mai este demult unicul canal folosit de mediul de afaceri.
Provocarile din ziua de astazi cer integrare completa a tuturor mediilor de comunicare. IPBrick.GT permite folosirea telefoniei, a mesageriei tip IM, a faxurilor sau E-mail-urilor folosind aceeasi infrastructura.
UCoIP permite concentrarea atentiei asupra utilizatorului, si nu asupra echipamentului ca pana acum. Fiecare utilizator poate fi contactat la o adresa unica (de exemplu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), via voce, mesagerie, e-mail sau acces personal pe web. În ceea ce priveste telefonia, apelurile sunt redirectate automat catre locatorul curent al utilizatorului, indiferent ca este telefon software, telefon IP, telefon fix sau mobil, oriunde s-ar afla utilizatorul.

IPBrick.GT optimizeaza utilizarea resurselor în cadrul structurii telefonice existente. Compania poate gestiona apelurile astfel încât sa fie obtinute cele mai bune preturi de la toti operatorii telefonici disponibili, inclusiv operatorii VoIP – asta înseamna ca indiferent de destinatia apelului în lume, se va plati probabil echivalentul convorbirilor locale. UCoIP permite de asemenea apeluri gratuite intre unitati IPBrick.GT diferite folosind sintaxa cunoscuta de la e-mail.
IPBrick.GT poate de asemenea oferi utilizatorilor un acces simplu la serviciile de fax prin intermediul email-ului. Mesageria instant (IM) nu mai este poate genera pierderi de timp, datorita existentei unui gateway IPBrick.GT MSN care asigura ca infrastructura IM este limitata scopurilor profesionale.

Integrare nativa

- Document Management (iPortalDoc) pentru înregistrarea comunicaţiilor: apeluri, faxuri, mesaje e-mail şi conversaţii IM

- CRM (SugarCRM, CRM PHC) pentru gestiunea automata a comunicaţiilor.

Soluţie scalabila

- Funcţioneaza in regim de maxima disponibilitate (IPBrick.GT cluster)

- Poate funcţiona in mod distribuit: funcţionalitati UCoIP distribuite pe diferite servere IPBrick.GT

Simplitate în VoIP

Intr-un singur dispozitiv:
- IP PBX

- Media Gateway (se conecteaza cu PBX şi PSTN existente)

- Media Proxy

- Firewall si VPN

Functionalitati

Comunicatii fara limite

Server all-in-one: IPBrick GTServiciul VoIP Gateway dirijează apelurile dumneavoastră atât spre furnizorii de VoIP, cât şi spre operatorii PSTN, astfel încât costurile sunt menţinute la un nivel minim. În majoritatea ţărilor, costurile VoIP sunt cu mult mai scăzute decât atunci când vă conectaţi la un operator de reţea fixă sau mobilă. Prin utilizarea IPBrick.GT, apelurile dumneavoastră vor avea mereu costul unor conversaţii locale, indiferent de distanţă. Veţi avea de asemenea posibilitatea de a reduce costul comunicaţiilor între serverele VoIP. IPBrick.GT poate fi integrat şi în cadrul unui PBX existent, asigurând compatibilitatea cu un echipament deja instalat. Astfel, nu va fi nevoie să cumpăraţi telefoane noi, iar angajaţii dumneavoastră nu vor fi nevoiţi să se adapteze brusc la noile tehnologii.

O centrala PBX completa

Centrala telefonica PBX inclusaIPBrick.GT poate să înlocuiască în totalitate centrala dumneavoastră de birou (PBX) convenţională. Acesta oferă o gamă completă de servicii, inclusiv administrarea apelurilor în aşteptare, planificarea apelurilor, parcarea şi transferul apelurilor, la fel ca opţiunea de fundal muzical pentru apelurile în aşteptare şi teleconferinţă. Permite de asemenea o configurare facilă a grupurilor de destinatari şi a claselor de acces. Funcţia DISA vă oferă acces din afara biroului la întregul sistem de telefonie, ca şi când v-aţi afla în interiorul clădirii. Rezultatul este un preţ scăzut al apelurilor şi acces la căsuţa dumneavoastra vocală din orice locaţie.

Luati biroul cu dumneavoastra

Serverul ofera conexiune VPNModelul de access la distanţă VPN SSL vă permite să apelaţi din orice locaţie de pe glob ca şi cum v-aţi afla în biroul dumneavoastră, cu ajutorul unui telefon mobil compatibil wi-fi sau a unui laptop. Datorită acestor apeluri gratuite, costul serviciului roaming nu va mai reprezenta un obstacol în calea comunicării dumneavoastră.

Serviciu telefonic mereu disponibil

Centrala telefonica mereu disponibilaServiciul IVR (Interactive Voice Response) oferă clienţilor dumneavoastră un suport tehnic 24 de ore pe zi. Orice persoană care apelează compania va afla răspunsurile dorite cu ajutorul unui set complet de opţiuni activate cu ajutorul tastaturii.

 

WEB-situl dvs include servicii de telefonie

Web site cu telefonieVeţi administra toate caracteristicile site-ului dumneavoastră într-o manieră simplă şi sigură. Aveţi acum acces direct la tehnologiile care vă permit să creaţi website-uri dinamice cu suport de baze de date. IPBrick.GT vă oferă posibilitatea de a incorpora în site-ul dumneavoastră un web-phone pentru a fi folosit de clienţi şi parteneri, oferind astfel un contact direct, fără costuri.

Fax printr-un click

Fax catre SMS si SMS catre faxServiciul Fax2Mail permite programului IPBrick să direcţioneze un fax spre o anumită adresă de e-mail. Direcţia inversă este asigurată de serviciul Mail2fax. Puteţi trimite un ataşament ce conţine un fişier pdf la numărul de fax dorit utilizând doar aplicaţia email client sau web mail-ul.

 

SMS prin E-mail

SMS prin E-mailServiciul Mail2SMS vă permite să trimiteţi SMS-uri la numărul de telefon mobil dorit prin intermediul contului dumneavoastră de email. Aveţi nevoie doar de un computer pentru a accesa serviciul web-mail.

 

Administrare eficienta pentru E-mail si WebMail

Administrare E-mailEmail-ul devine una dintre cele mai importante unelte folosite în cadrul companiilor. Astfel, administrarea eficientă a acestuia este esenţială pentru succesul dumneavoastră. IPBrick.GT distribuie şi filtrează mail-urile care vin şi pleacă din Inbox, reunind toate mail-urile din ISP. Funcţia web-mail integrată vă garantează accesul la email din orice locaţie de pe glob.

Messenger-ul devine o unealta profesionala

Messenger profesional integratIPBrick.GT integrează un Server de Chat Profesional care vă oferă un control total al acestei proprietăţi, având posibilitatea de a împiedica utilizatorii nedoriţi de a intra în contact cu utilizatorii dumneavoastră.

 

Specificatii

  • Capacitate de procesare: 8500 Mips
  • sistem de operare: IPBrick.IC
  • Interfata LAN: 4x Gigabit 1000 Base TX
  • Interfata ISDN: 1x E1, 2x E1, 4x E1, 1x Bri, 2x Bri, 4x Bri sau 8x Bri
  • Interfata analogica: 4x FXS, 4xFXO or FXS cu combinatii FXO

Servere de comunicatii

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...