IPBrick.I - peste 50 de utilizatori

Prezentare

Intranet inseamna aplicaServer Intranetrea tehnologiilor de Internet in companiile si organizatiile care detin retele interne, solutie care imbunatateste procesele de afaceri, totul avand costuri reduse. Toti angajatii au un acces mai bun la informatiile strategice din interiorul companiei, reducand astfel si costurile operationale. Solutia noastra de Intranet este bazata pe tehnologii open source si se integreaza cu orice tip de software, permitand instalarea intr-un timp foarte scurt.

 

E-mail si unelte colaborative

  • Este un server de E-mail şi furnizează toate uneltele de tip Groupware - Agenda, Contacte şi Calendar – permiţând astfel crearea unui mediu cu adevărat de colaborare în organizaţie.
Domain Controller

  • Lucrează cu protocolul LDAP şi se integrează cu Active Directory, moştenind toate setările conturilor deja create. Transferul tehnologiei de la Microsoft la IPBrick este complet transparenta pentru utilizator.
Functii Intranet

  • Server de fişiere şi de arii individuale sau de grup de lucru

  • Server de terminale, imprimante şi baze de date
  • Mediu de susţinere pentru aplicaţii de tip businessExista 3 tipuri de servere IPBrick.I:

- IPBrick.I16 - pana la 50 utilizatori
- IPBrick.I32 - pana la 100 utilizatori
- IPBrick.I64 - pana la 200 utilizatori

Functionalitati

Comunicatii fara limite

Server all-in-one: IPBrick GTServiciul VoIP Gateway dirijează apelurile dumneavoastră atât spre furnizorii de VoIP, cât şi spre operatorii PSTN, astfel încât costurile sunt menţinute la un nivel minim. În majoritatea ţărilor, costurile VoIP sunt cu mult mai scăzute decât atunci când vă conectaţi la un operator de reţea fixă sau mobilă. Prin utilizarea IPBrick.GT, apelurile dumneavoastră vor avea mereu costul unor conversaţii locale, indiferent de distanţă. Veţi avea de asemenea posibilitatea de a reduce costul comunicaţiilor între serverele VoIP. IPBrick.GT poate fi integrat şi în cadrul unui PBX existent, asigurând compatibilitatea cu un echipament deja instalat. Astfel, nu va fi nevoie să cumpăraţi telefoane noi, iar angajaţii dumneavoastră nu vor fi nevoiţi să se adapteze brusc la noile tehnologii.

O centrala PBX completa

Centrala telefonica PBX inclusaIPBrick.GT poate să înlocuiască în totalitate centrala dumneavoastră de birou (PBX) convenţională. Acesta oferă o gamă completă de servicii, inclusiv administrarea apelurilor în aşteptare, planificarea apelurilor, parcarea şi transferul apelurilor, la fel ca opţiunea de fundal muzical pentru apelurile în aşteptare şi teleconferinţă. Permite de asemenea o configurare facilă a grupurilor de destinatari şi a claselor de acces. Funcţia DISA vă oferă acces din afara biroului la întregul sistem de telefonie, ca şi când v-aţi afla în interiorul clădirii. Rezultatul este un preţ scăzut al apelurilor şi acces la căsuţa dumneavoastra vocală din orice locaţie.

Luati biroul cu dumneavoastra

Serverul ofera conexiune VPNModelul de access la distanţă VPN SSL vă permite să apelaţi din orice locaţie de pe glob ca şi cum v-aţi afla în biroul dumneavoastră, cu ajutorul unui telefon mobil compatibil wi-fi sau a unui laptop. Datorită acestor apeluri gratuite, costul serviciului roaming nu va mai reprezenta un obstacol în calea comunicării dumneavoastră.

Serviciu telefonic mereu disponibil

Centrala telefonica mereu disponibilaServiciul IVR (Interactive Voice Response) oferă clienţilor dumneavoastră un suport tehnic 24 de ore pe zi. Orice persoană care apelează compania va afla răspunsurile dorite cu ajutorul unui set complet de opţiuni activate cu ajutorul tastaturii.

 

WEB-situl dvs include servicii de telefonie

Web site cu telefonieVeţi administra toate caracteristicile site-ului dumneavoastră într-o manieră simplă şi sigură. Aveţi acum acces direct la tehnologiile care vă permit să creaţi website-uri dinamice cu suport de baze de date. IPBrick.GT vă oferă posibilitatea de a incorpora în site-ul dumneavoastră un web-phone pentru a fi folosit de clienţi şi parteneri, oferind astfel un contact direct, fără costuri.

Fax printr-un click

Fax catre SMS si SMS catre faxServiciul Fax2Mail permite programului IPBrick să direcţioneze un fax spre o anumită adresă de e-mail. Direcţia inversă este asigurată de serviciul Mail2fax. Puteţi trimite un ataşament ce conţine un fişier pdf la numărul de fax dorit utilizând doar aplicaţia email client sau web mail-ul.

 

SMS prin E-mail

SMS prin E-mailServiciul Mail2SMS vă permite să trimiteţi SMS-uri la numărul de telefon mobil dorit prin intermediul contului dumneavoastră de email. Aveţi nevoie doar de un computer pentru a accesa serviciul web-mail.

 

Administrare eficienta pentru E-mail si WebMail

Administrare E-mailEmail-ul devine una dintre cele mai importante unelte folosite în cadrul companiilor. Astfel, administrarea eficientă a acestuia este esenţială pentru succesul dumneavoastră. IPBrick.GT distribuie şi filtrează mail-urile care vin şi pleacă din Inbox, reunind toate mail-urile din ISP. Funcţia web-mail integrată vă garantează accesul la email din orice locaţie de pe glob.

Messenger-ul devine o unealta profesionala

Messenger profesional integratIPBrick.GT integrează un Server de Chat Profesional care vă oferă un control total al acestei proprietăţi, având posibilitatea de a împiedica utilizatorii nedoriţi de a intra în contact cu utilizatorii dumneavoastră.

 

Specificatii

Sistem de operare: IPBrick.IC

Server IPBRICK.I 16

Processor Intel Xeon X3430 QuadCore 2.40GHz 2.5GT/s 8MB

Dimm KINGSTON 16GB DDR3 1333 ECC - KVR1333D3E9S/4G (x4)
Disk WESTERN DIGITAL 500GB 16Mb Cache SATA2 - WD5000AAKS (x2)
Controller LSI 4 Channel SAS PCI-E Raid 6 - 8704ELP Kit

 

Server IPBRICK.I 32

Processor Intel Xeon E5504 QuadCore 2.00GHz 4.8 GT/s4MB (x2)

Dimm KINGSTON 32GB DDR3 1333 ECC REG - KVR1333D3D4R9S/4G (x8)
Disk WESTERN DIGITAL 500GB 16Mb Cache SATA2 WD5000AAKS (x2)
Controller LSI 4 Channel SAS PCI-E Raid 6 - 8704ELP KitServer IPBRICK.I 64

Processor Intel Xeon X5650 SixCore 2.66GHz 12M 6,4 QPI (x2)

Dimm KINGSTON 64GB DDR3 1333 ECC REG - KVR1333D3D4R9S/8G (x8)
Disk WESTERN DIGITAL 1TB 32Mb Cache SATA RAID EDITION WD10 (x2)
Controller LSI 4 Channel SAS PCI-E Raid 6 - 8704ELP Kit


Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...