IPBrick.LIVE

video streaming

Cea mai buna metoda pentru publicitate!

Poate fi folosit la publicitatea propriei companii si a propriilor clienti – o solutie care poate combina film, TV, stiri si meteo într-un panou multimedia (monitor, TV) controlat software.

Precum televizoarele cu plasma sau LCD-urile din farmacii, banci sau localuri publice, care propun filme de prezentare, calendar de evenimente, noutati, meteo si alte tipuri de informatii. Aceasta este o alta functie pe care tehnologia IPBrick o poate oferi.

Interfata usor de gestionat

IPBrick.Live este de asemenea un server de streaming si are 2 interfete: una care seteaza parametrii IPBrick.Live si alta - o interfata grafica – unde sunt afisate: continut video, conditiile de vreme, stiri etc. Pentru a putea realiza acest tip de transmisie, trebuie conectat la iesirea VGA un monitor LCD, televizor plasma, si/sau alte echipamente.

Solutie flexibila

IPBrick este un sistem mereu flexibil la solutiile pentru clienti, prin urmare IPBrick.Live ofera 2 posibilitati de configurare. Prima permite configurarea manuala a datelor ce vor fi afisate în panourile de informatie multimedia. Administratorul IPBrick.Live poate predefini un playlist a continutului care va fi afisat continuu în bucla sau pe o perioada de timp definita. Cu IPBrick.Live, este posibil sa se adauge stirile direct, sau prin conexiuni automate cu o sursa de stiri RSS.

Cealalta metoda de configurare, proiectata pentru organizatii foarte mari, cu panouri multimedia aflate în mai multe locatii, permite configurarea mai multor sisteme IPBrick.Live de la un sistem central IPBrick.Live. Acest sistem poate defini informatia pentru fiecare sistem IPBrick.Live (sau grup de IPBrick.Live), si aceste masini vor prelua configuratia definita în serverul central.

Interfata grafica personalizabila

IPBrick.Live ofera de asemenea posibilitatea de a structura designul si functiile interfetei grafice conform conceptului de business sau subiectelor abordate.

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...