Aplicatii dezvoltate cu IPBrick

Serverele IPBrick au aplicabilitate in multe domenii, oferind modularitate si flexibilitate la implementare. Cateva exemple de solutii sunt prezentate mai jos:

Digital Signage

IPBrick propune o solutie performanta de digital signage, o tehnologie de difuzare a informatiilor si mesajelor publicitare, video, text sau RSS.

Evidenta si facturare comunicatii

Modulul de facturare va permite asocierea tuturor comunicatiilor efectuate la un program de facturare, care mai apoi pot fi transformarte intr-un raport.

Call Center

Solutie completa pentru call center

CallShop - vanzare de apeluri

Solutie completa pentru facilitarea apelurilor, cu vanzare de minute dupa reguli prestabilite

Propria televiziune pe Internet

Acum este posibila detinerea propriului canal de televiziune cu ajutorul sistemului IPBrick.LIVE si a modulului Corporate TV, o solutie completa care poate revolutiona comunicarea companiei si a clientilor sai.

Hotel

IPBrick.GT se integreaza cu software-ul de administrare a hotelurilor.

Hotspot - internet cafe

Emiterea de vouchere pentru acces la Internet (carduri prepaid si postpaid).

Inregistrare UCOIP

Acest modul rezulta din sincronizarea progresiva a UcoIP central - IPBrick.GT – cu sistemul de management de documente iPortalDoc si permite inregistrarea tuturor comunicatiilor.

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...