Call Center

Creat pentru IPBrick.GT

IPBrick are acum o noua interfata ce va ajuta sa creati si sa administrati Call Center-ul dumneavoastra, si va deveni un instrument central folosit la optimizarea activitatii de suport tehnic si tele-marketing. Aceasta permite administratorilor sa evalueze unitatea de call center si performanta angajatilor, vizualizarea statisticilor si planificarea campaniilor outbound ale clientilor. În fapt, acesta este un serviciu complet ce va permite administrarea cu succes a Call Center-ului.

Gestiunea utilizatorilor
Fiecare utilizator si supervizor poate vizualiza în orice moment din interfata web care este situatia fiecarui agent. Jurnalul situatiei este afisat (de exemplu, agent disponibil pentru preluarea apelurilor telefonice sau nu).

Cu ajutorul acestei interfete facile, utilizatorul se poate conecta la supervizorul sau si sa-si modifice situatia, asadar atentionând ca nu mai este disponibil pentru preluarea apelurilor telefonice.

În aceasta interfata, agentul si supervizorul pot vizualiza oricând numarul de apeluri în fiecare lista de asteptare, care apeluri au fost preluate si când a fost ultimul apel preluat. Pentru clientii existenti IPBrick.GT – sistemul de operare Linux pentru serverele de comunicare – este o optiune foarte buna pentru optimizarea eficientei afacerii.

Statisticile de apel agenti
Agentul (implicit supervizorul) are acces în timp real la lista de apeluri efectuate si receptionate. Mai mult decât atât, poate filtra informatia dupa statutul apelului (a raspuns, nu a raspuns, ocupat, esec), data, sursa sau destinatia apelului printre alte caracteristici.

Utilizatorul poate descarca un fisier de tip .CSV, ce ofera baza unui raport ce poate contine oricare din aceste informatii, oferind informatii vitale pentru call center.

Istoria autentificarilor
Utilizatorul (implicit supervizorul) au acces la o lista ce contine fiecare schimbare de status. Acesta poate de asemenea vizualiza când s-a logat, de-logat sau când a fost în pauza.

Apelurile în asteptare pentru campaniile outbound
CallCenter4IPBrick se potriveste de asemenea campaniilor inbound: când, de exemplu, clientul apeleaza compania pentru suport tehnic. Este posibil sa se predefineasca un mesaj ce informeaza clientul despre optiunile disponibile: fie clientul asteapta ca apelul sa-i fie preluat, fie sa lase un mesaj în care sa explice problema pentru care contacteaza call-center-ul si sa lase date de contact pentru a fi contactat ulterior de catre agent. Acest mesaj va fi transmis via e-mail catre utilizatorul destinatar.

Situatia apelurilor în asteptare
Un utilizator (implicit supervizorul) are acces la o serie de statistici referitoare la apelurile în asteptare care ii sunt destinate: apeluri în asteptare, timpii de asteptare în medie, totalul apelurilor preluate si a celor nepreluate, câti agenti sunt disponibili la un moment dat, câti agenti nu sunt disponibili, câti agenti sunt în apel sau câti sunt în pauza.

Caracteristicile interfetei web si a telefonului
Fiecare utilizator se poate autentifica pe orice telefon sau în interfata web, si poate fi disponibil imediat pentru preluarea apelurilor din lista de asteptare. Acesta îsi poate vizualiza status-ul în interfata web si pe un telefon cu ajutorul BLF (Busy Lamp Field). Aceasta este o caracteristica a telefonului folosita de supervizori pentru a controla cum sunt extensiile de status ale telefonului. Agentii îsi pot suna supervizorii prin apasarea unei taste sau prin click pe un link de pe interfata web. De asemenea, se pot loga, de-loga sau pot lua o pauza prin intermediul interfetei web sau a telefonului.

Supervizori
Utilizatorii de tip supervizor pot administra ce agent sa preia o linie, sau chiar sa adauge sau sa elimine agenti din listele de asteptare, la nevoie. Supervizorii sunt informati de asemenea de status-ul fiecarui agent si de apelurile acestuia în asteptare, pentru agentii pe care ii are în administrare, precum si a statisticilor relevante.

Supervizorii pot scolariza, supraveghea sau suna agentii din subordine prin apasarea unei taste de pe telefon sau printr-un link din interfata web. CallCenter4IPBrick este o modalitate practica de evaluare si îmbunatatire a performantei agentilor.

Campanii
Interfata web a call-center-ului permite administratorilor sa creeze campanii outbound pentru lista de contacte. Este posibil sa se decida când se vor efectua apelurile si porni/opri campanile în timp real. Rezultatele pot fi monitorizate continuu. Campaniile sunt urcate simplu ca si fisiere de configurare sau folosind serviciile web.

IPBrick.GT, tehnologia multifunctionala
Toate aceste caracteristici sunt disponibile pentru IPBrick.GT, sistemul de operare Linux pentru serverul de comunicatii. CallCenter4IPBrick adauga chiar si mai multe functionalitati pe acest server deoarece IPBrick. GT ofera în plus securitate totala, Intranet, Instrumente de colaborare, (un server de e-mail si sincronizarea agendei, jurnal, liste comune de contacte etc.). Acesta suporta diferite aplicatii de business precum iPortalDoc Document and Workflow Management System sau IPTicket Trouble Management System. Se integreaza cu sisteme CRM (precum Sugar CRM) sau ERP (precum Gestix).

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...