Evidenta si facturare comunicatii

Creat pentru IPBrick.GT

Aceasta aplicatie este creata special pentru IPBrick.GT dedicata serverului de comunicatii. Poate fi insa utilizata in orice varianta de IPBrick, cu diverse modalitati de integrare.

Modulul de facturare va permite asocierea tuturor comunicatiilor efectuate la un program de facturare, care mai apoi pot fi transformarte intr-un raport. Astfel, se pot controla toate cheltuielile efectuate in comunicatii, destinatiile apelurilor, apeluri per utilizator, etc.

Acest modul poate fi utilizat in Magazine de Apeluri (Call Shops), Call Centere, Intreprinderi etc.

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...