Propria televiziune pe Internet

Proiectat pentru IPBrick.LIVE

Acum este posibila detinerea propriului canal de televiziune cu ajutorul sistemului IPBrick.LIVE si a modulului Corporate TV, o solutie completa care poate revolutiona comunicarea companiei si a clientilor sai.

Comunicarea în direct este mult mai eficienta decât orice alt tip de comunicare. De aceea propria televiziune pe internet poate fi o solutie foarte indicata pentru organizatiile care au continut de oferit.

Solutia IPBrick.LIVE poate asigura urmatoarele servicii:

  • Filme
  • Reclama
  • Imagini
  • Informatii produse de iMeter
  • Indicatii despre sistemul de ticketing
  • Noutati /informatii în banda de jos (RSS)
  • Calendar de evenimente
  • Informatii video pe ecrane sau online

Solutia Corporate TV merge mai departe decât simpla afisare pe o retea de ecrane, si permite de asemenea emiterea pe Internet. Cu o singura tehnologie, se pot astfel gestiona 2 forme foarte eficiente de comunicare!

Gestiune simpla si centralizata
Arhitectura centralizata de gestiune IPBrick permite ca un singur administrator sa urmareasca si sa controleze mai multe sisteme IPBrick.LIVE care sunt integrate cu Corporate TV.

Printr-o interfata simpla si intuitiva, se poate adauga tot continutul multimedia care se sincronizeaza automat în toate serverele IPBrick.LIVE, chiar dispersate geografic.

În plus, administratorul Corporate TV poate controla direct tot continutul directionat pe ecrane si pe terminale.

Continut în functie de audienta
Acelasi server poate trimite continut diferit catre diverse terminale. Acest lucru permite directionarea continutului specific în functie de audienta.

De vazut si Digital Signage

Update 8 disponibil

A aparut noul update 8 pentru IPBrick, care este acum disponibil pentru download.
Principalele caracteristici ale acestui nou update sunt reprezentate de imbunatatiri ale serviciilor de comunicatii, in special pentru functiile telefonice, precum si simplificarea unor unelte de administrare.

Citește mai departe...

TEB 2011

In perioada 20-22 Octombrie 2011, MGT Educational a participat impreuna cu IPBrick Portugalia la Targul Educational Bucuresti 2011.

Citește mai departe...

Participare la Open Source 2011

IPBrick Linux a fost prezent la "Solutions Linux / Open Source", cea mai de amploare expozitie pe teme profesionale de open source din Europa, care a fost organizata la Paris in Mai 2011.

Citește mai departe...

Premiu de inovatie in 2010

IPBrick.Soho a primit de la INTEL Madrid premiul "Innovation Award" pe 2010, dovada ca tehnologia IPBrick continua sa creasca pe piata internationala.

Citește mai departe...